logo

Voor kinderen

Cursussen & meer

Cursus Reiki voor kinderen

Ook kinderen kunnen baat hebben bij Reiki. Natuurlijk kun je hen zelf een Reikibehandeling geven of laten geven. Je kunt kinderen echter ook zélf leren hoe ze gebruik kunnen maken van de Reiki energie. Op een speelse wijze laat Yvonne van Putten kinderen kennismaken met Reiki. Aan de hand van een verhaal en het doen van oefeningen neemt Yvonne de kinderen mee in de wereld van Reiki. Tussendoor zal er ruimte zijn om (buiten) te spelen en creatief bezig te zijn.

Kinderen staat nog heel erg open. Zij hebben geen inwijdingen nodig zoals volwassenen ontvangen tijdens een cursus Reiki I. De Reiki energie stroomt nog volop door onze kinderen heen en het enige wat nodig is, is hen weer vertrouwd te maken met het gebruiken van deze energie.

Tijdens de cursus Reiki voor kinderen leert jouw kind zichzelf te behandelen en ook een ander te behandelen. Tijdens de cursusdag ontvangt je kind een cursusboek. Het is fijn wanneer dit boekje thuis nog eens (samen) gelezen wordt en je jouw kind op weg helpt bij het dagelijks toepassen van de oefeningen.

De cursus wordt gegeven in een groep van minimaal 4 en maximaal 8 kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar in een ruimte van Alerimus de Open Waard, Zoomwijckplein 11 in Oud-Beijerland. De cursus is 1 dag van 09:00 tot 15:00 uur. De kosten voor deelname bedragen € 65, dit is inclusief het cursusboek. Kijk voor de eerstvolgende data in de Reiki-evenementen agenda op de website.

Handig om mee te nemen:
- (zit)kussen
- fruit
- lunch
- drinken (voor water wordt gezorgd)
- buitenkleding (regenjas/warme jas/sjaal)

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor een cursus? Dat kan via de Reiki-evenementen agenda op de site. Bellen, mailen of een bericht via het contactformulier op de site mag natuurlijk ook.

Wat doet Yvonne verder....

Aangesloten bij

GAT Geschillen

Volg Yvonne via

facebook instagram linkedin youtube

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

© 2020 Reikipraktijk Oud-Beijerland afspraak algemene voorwaarden en privacy