logo

Kennismaken met Reiki

Reiki oefenruimte

Covid-19

Helaas zijn de Reiki-oefenavonden vooralsnog enkel te bezoeken door mensen met minimaal Reiki I. Door de maatregelen die zijn gesteld omtrent covid-19 moeten we de 1,5 meter regel zoveel mogelijk naleven. We werken daarom in tweetallen met 1,5 meter ruimte tussen de tweetallen. Je kunt hierdoor niet aanschuiven aan de behandeltafel om kennis te maken met Reiki.

Wil je toch graag kennismaken alvorens je een cursus Reiki I komt volgen? Dan kun je terecht in de praktijk voor een kennismakingsbehandeling. Dit is een behandeling van 20 minuten waarbij je Reiki ontvangt. De kennismakingsbehandeling gaat tegen dezelfde prijs als een bezoek aan de Reiki-oefenavond.

Reiki-oefenavond

Wil jij kennismaken met Reiki? Neem dan deel aan één van de Reiki-oefenavonden georganiseerd door Reikipraktijk Oud-Beijerland. Tijdens deze avond lig je zelf op de behandeltafel voor een ontspannen Reikibehandeling, maar ga je ook aan de slag. Samen met Yvonne van Putten en de andere deelnemers gaan we elkaar behandelen.

De Reiki-oefenavonden zijn een mooie manier om je te verdiepen in de Reiki en door er regelmatig mee aan de slag te gaan ontstaat er een steeds diepere basis. Wellicht kan dit voor jou de eerste stap zijn richting een Reikicursus waarbij je zelf de inwijdingen ontvangt van een Usui Reikimaster.

Heb je al ervaring met Reiki geven? Dan ben je ook van harte welkom. Soms kom je er gewoon weg niet aan toe om jezelf en/of anderen te behandelen. Voor jou dan hét moment waarin je weer oefent in het geven en ontvangen van de Reiki energie.

De Reiki-oefenavonden vinden plaats in een ruimte van Mondzorgpraktijk Dental Shine Evolution gevestigd aan de Kerkstraat 106 in Oud-Beijerland. We starten de avond om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) en eindigen uiterlijk om 22:30 uur. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 5 tijdens deze avonden.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een Reiki-oefenavond? Je kunt jezelf online aanmelden via de 'Agenda Reiki-evenementen' op de site.

Wat doet Yvonne verder....

Aangesloten bij

GAT 2019

Volg ons via

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

© 2020 Reikipraktijk Oud-Beijerland afspraak algemene voorwaarden en privacy