logo

Kennismaken met Reiki

Reiki oefenruimte

Covid-19

Helaas zijn de Reiki Oefenmomenten vooralsnog enkel te bezoeken door mensen met minimaal Reiki I. Door de maatregelen die zijn gesteld omtrent covid-19 moeten we de 1,5 meter regel zoveel mogelijk naleven. We werken daarom in tweetallen met 1,5 meter ruimte tussen de tweetallen. Je kunt hierdoor niet aanschuiven aan de behandeltafel om kennis te maken met Reiki.

Wil je toch graag kennismaken alvorens je een cursus Reiki I komt volgen? Dan kun je terecht in de praktijk voor een kennismakingsbehandeling. Dit is een behandeling van 20 minuten waarbij je Reiki ontvangt. De kennismakingsbehandeling gaat tegen dezelfde prijs als een bezoek aan de Reiki Oefenmomenten.

Reiki Oefenmomenten

Heb je minimaal Reiki I? En wil jij oefenen met jouw Reikihanden? Dan ben je van harte welkom om een Reiki Oefenavond of -ochtend bij te wonen. Tijdens deze avond of ochtend ontvang je een Reikibehandeling of Reikimassage en geef je er ééntje weg. De Reiki Oefenmomenten zijn een mooie manier om je te verdiepen in de Reiki en door er regelmatig mee aan de slag te gaan ontstaat er een steeds diepere basis.

De Reiki Oefenmomenten vinden plaats in een ruimte van Mondzorgpraktijk Dental Shine Evolution gevestigd aan de Kerkstraat 106 in Oud-Beijerland. We werken in tweetallen. Het maximum aantal deelnemers is verlaagd tot 5.

Het programma in de avond:
19:00 uur binnenkomst
19:30 uur ronde 1
20:30 uur ronde 2
21:30 uur einde

Het programma in de ochtend:
09:30 uur binnenkomst
10:00 uur ronde 1
11:00 uur ronde 2
12:00 uur einde

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Je kunt jezelf online aanmelden via de 'Agenda Reiki-evenementen' op de site.

Wat doet Yvonne verder....

Aangesloten bij

GAT Geschillen

Volg Yvonne via

facebook instagram linkedin youtube

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

© 2020 Reikipraktijk Oud-Beijerland afspraak algemene voorwaarden en privacy