Kennismaken met Reiki

Reiki oefenruimte

Reiki-oefenavond

Wil jij kennismaken met Reiki? Neem dan deel aan één van de Reiki-oefenavonden georganiseerd door Reikipraktijk Oud-Beijerland. Tijdens deze avond lig je zelf op de behandeltafel voor een ontspannen Reikibehandeling, maar ga je ook aan de slag. Samen met Yvonne van Putten en de andere deelnemers gaan we elkaar behandelen.

De Reiki-oefenavonden zijn een mooie manier om je te verdiepen in de Reiki en door er regelmatig mee aan de slag te gaan ontstaat er een steeds diepere basis. Wellicht kan dit voor jou de eerste stap zijn richting een Reikicursus waarbij je zelf de inwijdingen ontvangt van een Usui Reikimaster.

Heb je al ervaring met Reiki geven? Dan ben je ook van harte welkom. Soms kom je er gewoon weg niet aan toe om jezelf en/of anderen te behandelen. Voor jou dan hét moment waarin je weer oefent in het geven en ontvangen van de Reiki energie.

De Reiki-oefenavonden vinden plaats in een ruimte van Mondzorgpraktijk Dental Shine Evolution gevestigd aan de Kerkstraat 106 in Oud-Beijerland. We starten de avond om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) en eindigen uiterlijk om 22:30 uur. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 7 tijdens deze avonden.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een Reiki-oefenavond? Je kunt jezelf online aanmelden via de 'Agenda Reiki-evenementen' op de site.

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

praktijkruimte aan huis
Karrespoor 14
3262 CT Oud-Beijerland
06 21 82 81 37
info@reikipraktijkoud-beijerland.nl
meer informatie
Voorwaarden en privacy
Reiki-evenementen agenda
Afspraak maken
Home
Volg Reikipraktijk
Oud-Beijerland via

Keltisch zeezout GAT 2019