Cursus Reiki I, II en Reikimassage

Reiki oefenruimte

Bij Reikipraktijk Oud-Beijerland kun je verschillende cursussen volgen. Je kunt bij Yvonne terecht voor Reiki I, II en zelfs III indien je hier aan toe bent. Wanneer je elders Reiki I gedaan hebt, ben je alsnog van harte welkom om Reiki II bij Reikipraktijk Oud-Beijerland te volgen. Meer informatie over de cursussen vind je hieronder of klik in het snelmenu:

Cursus Reiki I
Cursus Reiki II
Cursus Reikimassage

Cursus Reiki I

Tijdens een cursus Reiki I leer je werken met de Reiki energie volgens The Usui System of Natural Healing. Naast een cursusboek ontvang je 4 inwijdingen van Reikimaster Yvonne van Putten waardoor de Reiki energie weer gaat stromen door jouw lijf. Oude blokkades worden weggehaald en je energie wordt als het ware naar boven getild.

Na het volgen van de cursus Reiki I kun je middels handoplegging jezelf en ook anderen behandelen.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes (maximaal 4 deelnemers) verspreid over 2 dagen van 09:00 tot 14:00 uur. Kijk voor de data van de eerstvolgende cursus in de 'Agenda Reiki-evenementen' op de site.

Cursus Reiki II

De cursus Reiki II kan volgen op de cursus Reiki I met een minimale tussenruimte van 3 maanden. Ook in deze cursus ontvang je een inwijding van Reikimaster Yvonne van Putten waardoor de Reiki energie nog meer gaat stromen door jouw lijf.

Naast de inwijding ontvang je ook de symbolen met bijbehorende mantra's om de Reiki energie te kunnen sturen. Reiki kent geen tijd of afstand. Met behulp van Reiki II kun je op afstand een behandeling naar jezelf, iemand anders, naar een dier of een bepaalde situatie sturen. Dit kan zowel in het nu, als in het verleden of naar de toekomst. Heel je verleden, leef in het nu!

Na het volgen van de cursus Reiki II kun je jezelf en ook anderen op afstand behandelen.

Cursus Reikimassage

Reikimassage

De cursus Reikimassage kan volgen op de cursus Reiki I. Tijdens deze cursus ontvang je géén inwijdingen. Je gaat leren hoe je op basis van je intuïtie een Reikibehandeling en een massage met elkaar kunt combineren voor optimale ontspanning voor jouw partner/kind/zus/cliënt/etc.

We gaan aan de slag met een stukje theorie waarbij we dieper in gaan op de werking van onze chakra's en meridianen en natuurlijk gaan we aan de slag met praktijkopdrachten waarbij we onze intuïtie gaan vergroten en gaan oefenen met de Reikimassage.
Na het volgen van de cursus Reikimassage kun je anderen masseren met de Reiki-energie op basis van je intuïtie.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes (maximaal 4 deelnemers) verspreid over 3 dagdelen met een terugdag. Kijk voor de data van de eerstvolgende cursus in de 'Agenda Reiki-evenementen' op de site.

Aanmelden

Wil je jezelf aanmelden voor een cursus? Voor de cursussen Reiki I en Reikimassage kun je jezelf via de agenda Reiki-evenementen op de site. Bellen, mailen of een bericht via het contactformulier op de site mag natuurlijk ook.
Voor een cursus Reiki II of Reiki III kiezen we samen een datum uit. Graag ontvang ik jouw aanmelding per mail of per telefoon.

AGENDA

Cursus Reiki I

Dinsdag 15/01 en 22/01
Dinsdag 12/02 en 19/02
Vrijdag 15/03 en 22/03
Vrijdag 17/05 en 24/05
Dinsdag 09/07 en 16/07

Cursus Reikimassage

Vrijdag 18/01, 01/02 en 15/02
Terugkomavond 13/03
Terugkomochtend nnb

Reiki-oefen
avond

Iedere 2 weken. Kijk voor de eerstvolgende data onder 'Aanmelden'.

Reiki-oefen
ochtend

Iedere maand. Kijk voor de eerstvolgende data onder 'Aanmelden'.

praktijkruimte aan huis

Karrespoor 14
3262 CT Oud-Beijerland
T 06 21 82 81 37
E info@reikipraktijkoud-beijerland.nl
cursusruimte


Kerkstraat 106
3262 PH Oud-Beijerland

meer informatie


Tarieven
Voorwaarden en privacy
Home
Volg Reikipraktijk
Oud-Beijerland via


Groene website


This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org