logo

Cursus Reiki I, II, III en Reikimassage

Cursussen & meer

Bij Reikipraktijk Oud-Beijerland kun je verschillende cursussen volgen. Je kunt bij Yvonne terecht voor Reiki I, II en zelfs III indien je hier aan toe bent. Wanneer je elders Reiki I gedaan hebt, ben je alsnog van harte welkom om Reiki II bij Reikipraktijk Oud-Beijerland te volgen. Meer informatie over de cursussen vind je hieronder of klik in het snelmenu:

Cursus Reiki I
Cursus Reiki II
Cursus Reiki III
Cursus Reikimassage

Cursus Reiki I

Tijdens een cursus Reiki I leer je werken met de Reiki energie volgens The Usui System of Natural Healing. Naast een cursusboek ontvang je 4 inwijdingen van Reikimaster Yvonne van Putten waardoor de Reiki energie weer gaat stromen door jouw lijf. Oude blokkades worden weggehaald en je energie wordt als het ware naar boven getild.

De cursus wordt in principe 1 op 1 gegeven maar je mag natuurlijk wel een bekende meenemen. Een cursus Reiki I leent zich prima om samen te doen met een vriendin, zus, moeder, dochter of je partner. Kom je met meer? Dan ontvangen jullie allemaal een korting op de cursusprijs.

De cursus bestaat uit 1 avond en 1 dag of 2 ochtenden. Wil je graag een cursus inplannen? Neem dan contact op met Yvonne per whatsapp, mail of bel.

Na het volgen van de cursus Reiki I kun jezelf en ook anderen behandelen.

Cursus Reiki II

De cursus Reiki II kan volgen op de cursus Reiki I met een minimale tussenruimte van 3 maanden. Ook in deze cursus ontvang je een inwijding van Reikimaster Yvonne van Putten waardoor de Reiki energie nog meer gaat stromen door jouw lijf.

Naast de inwijding ontvang je ook de symbolen met bijbehorende mantra's om de Reiki energie te kunnen sturen. Reiki kent geen tijd of afstand. Met behulp van Reiki II kun je op afstand een behandeling naar jezelf, iemand anders, naar een dier of een bepaalde situatie sturen. Dit kan zowel in het nu, als in het verleden of naar de toekomst. Heel je verleden, leef in het nu!

Na het volgen van de cursus Reiki II kun je jezelf en ook anderen op afstand behandelen.

De cursus Reiki II is altijd 1 op 1. Dus nooit in groepsverband. Voor een cursus Reiki II kiezen we samen een datum uit. Meld jezelf aan per whatsapp, mail of bel.

Cursus Reiki III

De cursus Reiki III kan volgen op de cursus Reiki II. Na het volgen van deze cursus mag ook jij jezelf Reikimaster noemen. Ook in deze cursus ontvang je een inwijding van Reikimaster Yvonne van Putten waardoor de Reiki energie nog meer gaat stromen door jouw lijf. Naast de inwijding ontvang je ook de symbolen met bijbehorende mantra's om op zielsniveau te kunnen behandelen. Het proces naar Reikimaster is voor de één een heel lang proces van misschien wel jaren terwijl een ander het proces afrond binnen een jaar nadat hij/zij Reiki I behaald heeft.

Voor Reiki staat geen tijd. Ieder groeit op zijn of haar manier en in zijn of haar snelheid.

Voor een cursus Reiki III kiezen we samen een datum uit. Meld jezelf aan per whatsapp, mail of bel.

Cursus Reikimassage

Reikimassage

De cursus Reikimassage kan volgen op de cursus Reiki I. Tijdens deze cursus ontvang je géén inwijdingen. Je gaat leren hoe je op basis van je intuïtie een Reikibehandeling en een massage met elkaar kunt combineren voor optimale ontspanning voor jouw partner/kind/zus/cliënt/etc.

We gaan aan de slag met een stukje theorie waarbij we dieper in gaan op de werking van onze chakra's en meridianen. Bij de cursus hoort ook een cursusboek wat zit inbegrepen in de cursusprijs.
Na het volgen van de cursus Reikimassage kun je anderen masseren met de Reiki-energie op basis van je intuïtie.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes (maximaal 5 deelnemers) verspreid over 3 ochtenden met een terugkomochtend. Kijk voor de data van de eerstvolgende cursus in de agenda op de site.

Aanmelden

Wil je jezelf aanmelden voor een cursus? Of op de hoogte blijven van nieuwe groepscursussen? Neem dan contact op met Yvonne per mail of per telefoon. Je kunt jezelf aanmelden voor een groepscursus via de agenda op de site.

klik hier voor direct contactDirect contact via Whatsapp? Gebruik de button.

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

© 2011 - 2022 Reikipraktijk Oud-Beijerland algemene voorwaarden en privacy Gat geschillencommissie GAT