logo

Cursus Reiki I, II, IIIa en Reikimassage

Cursussen & meer

Bij Reikipraktijk Oud-Beijerland kun je verschillende cursussen volgen. Je kunt bij Yvonne terecht voor Reiki I, II en zelfs III indien je hier aan toe bent. Wanneer je elders Reiki I gedaan hebt, ben je alsnog van harte welkom om Reiki II bij Reikipraktijk Oud-Beijerland te volgen. Meer informatie over de cursussen vind je hieronder of klik in het snelmenu:

Cursus Reiki I
Cursus Reiki II
Cursus Reiki IIIa
Cursus Reikimassage

Cursus Reiki I

Tijdens een cursus Reiki I leer je werken met de Reiki energie volgens The Usui System of Natural Healing. Naast een cursusboek ontvang je 4 inwijdingen van Reikimaster Yvonne van Putten waardoor de Reiki energie weer gaat stromen door jouw lijf. Oude blokkades worden weggehaald en je energie wordt als het ware naar boven getild.

De cursus wordt 1 op 1 gegeven. Breng je iemand mee? Dan ontvangen jullie beiden een korting van € 50.

De cursus bestaat uit 1 avond en 1 dag of desgewenst 2 ochtenden. Je kunt jezelf in de agenda direct aanmelden voor de cursus. Zorg ervoor dat je 2 momenten kiest in de agenda met minimaal 48 uur ertussen. Of neem contact op met Yvonne per mail of per telefoon.
Na het volgen van de cursus Reiki I kun jezelf en ook anderen behandelen.

Cursus Reiki II

De cursus Reiki II kan volgen op de cursus Reiki I met een minimale tussenruimte van 3 maanden. Ook in deze cursus ontvang je een inwijding van Reikimaster Yvonne van Putten waardoor de Reiki energie nog meer gaat stromen door jouw lijf.

Naast de inwijding ontvang je ook de symbolen met bijbehorende mantra's om de Reiki energie te kunnen sturen. Reiki kent geen tijd of afstand. Met behulp van Reiki II kun je op afstand een behandeling naar jezelf, iemand anders, naar een dier of een bepaalde situatie sturen. Dit kan zowel in het nu, als in het verleden of naar de toekomst.

De toegevoegde waarde van Reiki II is juist dat je Reiki kunt sturen naar jouw verleden. Ieder van ons draagt een onzichtbare rugzak met zich mee. Voor de één is deze zwaarder dan voor een ander. Ook hebben we in de loop van ons leven onszelf bepaalde patronen aangeleerd of deze patronen zijn juist op ons gelegd. Met een cursus Reiki II word je je meer bewust van deze patronen en de zwaarte van jouw rugzak. Na het volgen van de cursus ga je zelf thuis aan de slag om de rugzak stukje bij beetje leger te maken en de patronen voorzichtig om te buigen naar wie jij werkelijk bent.
Heel je verleden, leef in het nu!

Na het volgen van de cursus Reiki II kun je jezelf en ook anderen op afstand behandelen.

De cursus Reiki II is altijd 1 op 1. Dus nooit in groepsverband. Je kunt jezelf in de agenda direct aanmelden voor de cursus. Of neem contact op met Yvonne per mail of per telefoon.

Cursus Reiki IIIa

De cursus Reiki IIIa kan volgen op de cursus Reiki II. Na het volgen van deze cursus heb je de mastergraad in Reiki maar kun je nog geen cursussen geven. Dat is een ander traject, ook wel Reiki IIIb genoemd.

Tijdens de cursus Reiki IIIa ontvang je een inwijding van Reikimaster Yvonne van Putten waardoor de Reiki energie nog meer gaat stromen door jouw lijf. Naast de inwijding ontvang je ook de symbolen met bijbehorende mantra's om op zielsniveau te kunnen behandelen.

Voor Reiki staat geen tijd. Ieder groeit op zijn of haar manier en in zijn of haar snelheid.

Voor een cursus Reiki IIIa kiezen we samen een datum uit. Meld jezelf aan per mail of per telefoon.

Cursus Reikimassage

Reikimassage

De cursus Reikimassage kan volgen op de cursus Reiki I. Tijdens deze cursus ontvang je géén inwijdingen. Je gaat leren hoe je op basis van je intuïtie een Reikibehandeling en een massage met elkaar kunt combineren voor optimale ontspanning voor jouw partner/kind/zus/cliënt/etc.

We gaan aan de slag met een stukje theorie waarbij we dieper in gaan op de werking van onze chakra's en meridianen. Bij de cursus hoort ook een cursusboek wat zit inbegrepen in de cursusprijs.
Na het volgen van de cursus Reikimassage kun je anderen masseren met de Reiki-energie op basis van je intuïtie.

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes (maximaal 5 deelnemers) verspreid over 3 ochtenden met een terugkomochtend. Kijk voor de data van de eerstvolgende cursus in de agenda op de site.

Aanmelden

Wil je jezelf aanmelden voor een cursus? Of op de hoogte blijven van nieuwe groepscursussen? Neem dan contact op met Yvonne per mail of per telefoon. Je kunt jezelf aanmelden voor een groepscursus via de agenda op de site.

klik hier voor direct contactWat doet Yvonne verder....

Aangesloten bij

GAT

Volg Yvonne via

facebook instagram linkedin youtube

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

© 2011 - 2022 Reikipraktijk Oud-Beijerland afspraak algemene voorwaarden en privacy