logo

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf jezelf hier in de voor de nieuwsbrief van Reikipraktijk Oud-Beijerland óf voor de meditatiereeks 'Heilige nachten'.

Ben je reeds ingeschreven voor de nieuwsbrief en wil je nu óók de meditatiereeks 'Heilige nachten' ontvangen? Vul dan je gegevens in en klik op 'Subscribe'. Je zult vervolgens de mededeling krijgen dat je reeds geabonneerd bent. Klik in dat geval om je 'Profiel bij te werken'. Je ontvangt nu per mail een link om jouw profiel bij te werken, let op de mail kan in de spambox zijn beland. Klik op de link en vink hier alsnog 'Heilige nachten' aan om de meditatiereeks te ontvangen. Vergeet niet onderaan op 'Profiel bijwerken' te klikken.

* indicates required
Nieuwsbrief

Yvonne van Putten gebruikt de gegevens uit dit formulier om jou te mailen. Mag zij jou mailen?

Je kunt jezelf op ieder gewenst moment uitschrijven. Onderaan de mailingen bevindt zich steeds een link waarmee je jezelf gemakkelijk kunt afmelden. Yvonne gaat respectvol om met jouw persoonsgegevens. Ga naar www.ReikipraktijkOud-Beijerland.nl/voorwaarden-en-privacy.php voor meer informatie over de voorwaarden en privacyverklaring. Door hieronder te klikken ga je akkoord met het gebruik van jouw persoonsgegevens.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Wat doet Yvonne verder....

Aangesloten bij

GAT Geschillen

Volg Yvonne via

facebook instagram linkedin youtube

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

© 2020 Reikipraktijk Oud-Beijerland afspraak algemene voorwaarden en privacy