logo

Negen Sterren Ki

vijfelementen

Wat is Negen Sterren Ki

Negen Sterren Ki is de oudste Chinese astrologie, de voorloper van de dierenriem zoals wij deze kennen aan de hand van onze sterrenbeelden. In het oude China ontdekte men 5 verschijningsvormen, de 5 elementen: aarde, water, metaal, hout en vuur. Deze 5 elementen hebben allen een eigen energie en de Chinezen gebruiken deze om het ontstaan van beweging en verandering te verklaring. Verandering ontstaat daar waar één van de elementen een invloed heeft op het evenwicht tussen Yin en Yang. De 5 elementen zijn verantwoordelijk voor alle harmonie en disharmonie.

Loop je vast in je werk, in je relatie met je levenspartner of met één van je kinderen of ouders? Dan kan de Negen Sterren Ki helpen inzicht te krijgen in de disharmonie die is ontstaan. Ook verkrijg je inzicht in hoe de situatie kan worden opgelost of in ieder geval voor jou zo aangenaam als mogelijk is te maken.

Consult

Voorafgaand aan het consult ontvangt Yvonne graag jouw geboortedatum. Yvonne werkt voorafgaand aan jouw bezoek in de praktijk jouw geboortedatum uit tot een Negen Sterren Ki profielschets. Deze profielschets ontvang je op schrift mee naar huis.

Afspraak maken

Wil je direct online een afspraak inplannen? Klik hier om naar de online agenda van Reikipraktijk Oud-Beijerland te gaan. Vul bij 'Aanvullende informatie' de geboortedatum in zodat Yvonne alvast het voorwerk kan doen.
Bellen, mailen of Appen mag natuurlijk ook!

Wat doet Yvonne verder....

Aangesloten bij

GAT Geschillen

Volg Yvonne via

facebook instagram linkedin youtube

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

© 2020 Reikipraktijk Oud-Beijerland afspraak algemene voorwaarden en privacy