Meditatie

meditatieruimte

Meditatie avonden

Meditatie kan pijn verzachten met 27 procent. Een placebo-medicijn daarentegen vermindert pijn met slechts 11 procent. Hiermee is aangetoond dat de pijnstillende werking van meditatie geen placebo-effect is.
~ Filosofie Magazine december 2015 ~ nu.nl ~


Wil jij meer rust en ontspanning in je leven? Doe dan mee aan de (klankschaal)meditatie avonden bij Reikipraktijk Oud-Beijerland. Het doel van meditatie is het trainen van je geest in de concentratie op één ding of één gedachte, waardoor spanningen op een natuurlijke manier kunnen afvloeien. Je wordt je weer bewust van lichamelijke signalen en de aanwezigheid van je ziel, je onderbewuste. Dit wordt ook wel omschreven als ‘zijn in het nu’ of 'mindfulness'.

De losse avonden zijn vooral bedoeld ter ontspanning. Even tijd voor jezelf. We starten met een inleidende meditatie, vervolgens zullen de geluiden van de klankschalen klinken of een geleidemeditatie afgewisseld met stilte meditaties. We sluiten af met een kopje thee met wat lekkers en we trekken een inzichtkaartje.

Workshop 'Mediteren kun je leren'

Heb jij interesse in meditatie en heb je werkelijk geen idee waar te beginnen? Volg dan de workshop 'Mediteren kun je leren' voor meer rust en ontspanning in je leven.

In de 3 uur durende workshop ga je aan de slag met een aantal meditatietechnieken/-vormen. Je ontvangt een cursusboek voor thuis zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. In het cursusboek is ook een tijdschema opgenomen waarmee je het thuis mediteren kunt gaan opbouwen.

Ter afsluiting van de workshop klinken de geluiden van klankschalen door de meditatieruimte zodat je ontspannen huiswaarts kunt.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een meditatie avond of de workshop 'Mediteren kun je leren'? Je kunt jezelf online aanmelden via de 'Agenda Reiki-evenementen' op de site. Hier vind je ook de eerstvolgende data van de meditatie avonden en workshops.

De avonden en workshops vinden plaats in een ruimte van Mondzorgpraktijk Dental Shine Evolution aan de Kerkstraat 106 in Oud-Beijerland. In de meditatieruimte zijn yogamatten aanwezig; deze fungeren als 'ondermat'. Voor de hygiëne wil ik je vragen je eigen yogamat/tuinstoelkussen mee te nemen of een handdoek o.i.d. om op te zitten/liggen. Desgewenst kun je een kussentje en/of deken meebrengen om comfortabel te zitten/liggen.

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

praktijkruimte aan huis
Karrespoor 14
3262 CT Oud-Beijerland
06 21 82 81 37
info@reikipraktijkoud-beijerland.nl
meer informatie
Voorwaarden en privacy
Reiki-evenementen agenda
Afspraak maken
Home
Volg Reikipraktijk
Oud-Beijerland via

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org Keltisch zeezout GAT 2019