Meditatie

meditatieruimte

Meditatie kan pijn verzachten met 27 procent. Een placebo-medicijn daarentegen vermindert pijn met slechts 11 procent. Hiermee is aangetoond dat de pijnstillende werking van meditatie geen placebo-effect is.
~ Filosofie Magazine december 2015 ~ nu.nl ~


Wil jij meer rust en ontspanning in je leven? Doe dan mee aan de meditatie avonden bij Reikipraktijk Oud-Beijerland. Het doel van meditatie is het trainen van je geest in de concentratie op één ding of één gedachte, waardoor spanningen op een natuurlijke manier kunnen afvloeien. Je wordt je weer bewust van lichamelijke signalen en de aanwezigheid van je ziel, je onderbewuste. Dit wordt ook wel omschreven als ‘zijn in het nu’ of 'mindfulness'.

De avonden zijn vooral bedoeld ter ontspanning. Even tijd voor jezelf.

Workshopavond 'Mediteren kun je leren'

Heb jij interesse in meditatie maar wil je niet voor langere tijd gebonden zijn aan groepslessen? Volg dan een workshop 'Mediteren kun je leren' voor meer rust en ontspanning in je leven.

De 3 uur durende workshop is een losse avond waarin we met een aantal meditatietechnieken/-vormen aan de slag gaan in een bepaald thema. Je ontvangt een syllabus voor thuis zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. In de syllabus is ook een tijdschema opgenomen waarmee je het thuis mediteren kunt gaan opbouwen.

Ter afsluiting van de avond klinken de geluiden van klankschalen door de meditatieruimte zodat je ontspannen huiswaarts kunt.

Klankschaalavond

De 1,5 uur durende klankschaalavond is een losse avond waarin ontspanning met klankschalen centraal staat. De klankschaalmeditatie zal veelal worden ingeleid met een geleidemeditatie. Na afloop drinken we thee met wat lekkers.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een klankschaalavond of de workshop 'Mediteren kun je leren'? Je kunt jezelf online aanmelden via de 'Agenda Reiki-evenementen' op de site.

De avonden vinden plaats in een ruimte van Mondzorgpraktijk Dental Shine Evolution aan de Kerkstraat 106 in Oud-Beijerland. In de meditatieruimte zijn yogamatten aanwezig; deze fungeren als 'ondermat'. Voor de hygiëne wil ik je vragen je eigen yogamat mee te nemen of een handdoek o.i.d. om op te zitten/liggen. Desgewenst kun je een kussentje en/of deken meebrengen om comfortabel te zitten/liggen.

AGENDA

Cursus Reiki I

Dinsdag 15/01 en 22/01
Dinsdag 12/02 en 19/02
Vrijdag 15/03 en 22/03
Vrijdag 17/05 en 24/05
Dinsdag 09/07 en 16/07

Cursus Reikimassage

Vrijdag 18/01, 01/02 en 15/02
Terugkomavond 13/03
Terugkomochtend nnb

Reiki-oefen
avond

Iedere 2 weken. Kijk voor de eerstvolgende data onder 'Aanmelden'.

Reiki-oefen
ochtend

Iedere maand. Kijk voor de eerstvolgende data onder 'Aanmelden'.

praktijkruimte aan huis

Karrespoor 14
3262 CT Oud-Beijerland
T 06 21 82 81 37
E info@reikipraktijkoud-beijerland.nl
cursusruimte


Kerkstraat 106
3262 PH Oud-Beijerland

meer informatie


Tarieven
Voorwaarden en privacy
Home
Volg Reikipraktijk
Oud-Beijerland via


Groene website


This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org