logo

Balansstenen

alle Balanssteen producten

Balanssteen

Hoe zou het zijn wanneer een steen jou zou kunnen ondersteunen in jouw proces? Een steen die ook nog eens een prachtig sieraad blijkt te zijn? Met zijn kleur en met zijn trilling hebben vele klanten al mooie ervaringen opgedaan.

Maak kennis met de Balanssteen, verkrijgbaar in 12 kleuren. De Balanssteen bevat kwartskristallen die zijn opgeladen met verschillende aardefrequenties. De Balanssteen draagt bij aan een goede aarding en afhankelijk van de kleur werkt de Balanssteen op onze chakra's. De Balansstenen zijn handgemaakt van een natuurlijk hars en behouden altijd hun frequenties. Reinigen en opladen zoals bij edelstenen is niet nodig.

De Balanssteen is verkrijgbaar in 2 maten: normaal en mini. De mini is tevens verkrijgbaar als armband. Ideaal voor kinderen en/of (huis)dieren. De Balansstenen zijn geschikt voor iedereen, jong en oud.

Wil je weten welke Balanssteen bij jou past? Yvonne is BalansCoach bij BalansCoach.online (onderdeel van Reikipraktijk Oud-Beijerland). Je komt meer te weten over de Balanssteen via deze link.

Accessoires

Naast de Balanssteen is er ook een BalansCone verkrijgbaar. De werking is vergelijkbaar met de Balanssteen. Waar de Balanssteen werkt voor 1 persoon, werkt de BalansCone voor een ruimte. De werking strekt zich uit tot 15 meter rondom de BalansCone.

Dan zijn er ook nog de Router/meterkast balancer en de Phone balancer. Klanten ervaren minder, tot geen last, van de schadelijke straling van mobiele telefoon en WIFI.

Aanschaffen

Wil je direct een product van de Balanssteen aanschaffen? Dat kan via de webshop.

Wat doet Yvonne verder....

Aangesloten bij

GAT 2019

Volg ons via

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

© 2020 Reikipraktijk Oud-Beijerland afspraak algemene voorwaarden en privacy