Balanssteen

Balansstenen

Balanssteen

Hoe zou het zijn wanneer een steen jou zou kunnen ondersteunen in jouw proces? Een steen die ook nog eens een prachtig sieraad blijkt te zijn? Met zijn kleur en met zijn trilling hebben vele klanten al mooie ervaringen opgedaan.

Maak kennis met de Balanssteen, verkrijgbaar in 12 kleuren. De Balanssteen bevat kwartskristallen die zijn opgeladen met verschillende aardefrequenties. De steen draagt bij aan een goede aarding en afhankelijk van de kleur werkt de steen op onze chakra's. De stenen zijn handgemaakt van een natuurlijk hars en behouden altijd hun frequenties. Reinigen en opladen zoals bij edelstenen is niet nodig.

De Balanssteen is verkrijgbaar in 2 maten: normaal en mini. De mini is tevens verkrijgbaar als armband. Ideaal voor kinderen en/of (huis)dieren. De stenen zijn geschikt voor iedereen, jong en oud.

Wil je weten welke steen bij jou past? Neem dan deel aan één van de workshops of maak een afspraak. Met behulp van een gratis test bepalen we welke steen je nodig hebt. Deze test kan eventueel ook op afstand plaatsvinden.

Bestel hier jouw Balanssteen

Accessoires

Naast de Balanssteen is er ook een BalansCone verkrijgbaar. De werking is vergelijkbaar met de Balanssteen. Waar de Balanssteen werkt voor 1 persoon, werkt de BalansCone voor een ruimte. De werking strekt zich uit tot 15 meter rondom de BalansCone.

Dan zijn er ook nog de Router/meterkast balancer en de Phone balancer. Klanten ervaren minder, tot geen last, van de schadelijke straling van mobiele telefoon en WIFI.

Bestellen

Direct een steen bestellen? Dan kan via de button op deze pagina of klik hier. Jouw bestelling wordt dan in je brievenbus thuisbezorgd.

Je kunt ook eerst gratis komen testen welke steen voor jouw werkt. Indien voorradig kun je jouw steen direct mee naar huis nemen. Bel even zodat we jouw bezoek om te testen in de praktijk kunnen inplannen in de agenda.

De verkoopprijzen zijn als volgt:

Balanssteen€ 55
Balanssteen mini€ 50
BalansArmband€ 55
BalansCone€ 69
Router/meterkast balancer€ 49
Phone balancer€ 29

Workshop Balanssteen

Wil jij kennismaken met de Balanssteen? Neem dan deel aan één van de workshops georganiseerd door Reikipraktijk Oud-Beijerland. Tijdens deze workshop maak je kennis met de 12 verschillende Balansstenen. Yvonne van Putten geeft uitleg over het maakproces van de stenen, de werking ervan en test bij een ieder welke steen of stenen geschikt zijn.

De workshops zijn gratis en vinden plaats in een ruimte van Mondzorgpraktijk Dental Shine Evolution gevestigd aan de Kerkstraat 106 in Oud-Beijerland. We starten de avond om 19:30 uur en de workshop zal zo'n 1,5 uur in beslag nemen. Kijk voor de data van de eerstvolgende workshop in de 'Agenda Reiki-evenementen' op de site.

Workshop bij jou thuis
Ook leuk is een Balansworkshop bij jou thuis. Nodig 4 tot 7 vriendinnen uit en Yvonne van Putten komt bij jou thuis uitleg geven over de stenen, de bijbehorende chakra's en jullie ondergaan allemaal de Balanstest. De workshop is helemaal gratis. Neem contact op met Yvonne voor meer informatie.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een workshop? Je kunt jezelf online aanmelden via de 'Agenda Reiki-evenementen'.

***Een bezoek aan Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

praktijkruimte aan huis
Karrespoor 14
3262 CT Oud-Beijerland
06 21 82 81 37
info@reikipraktijkoud-beijerland.nl
meer informatie
Voorwaarden en privacy
Reiki-evenementen agenda
Afspraak maken
Home
Volg Reikipraktijk
Oud-Beijerland via

Keltisch zeezout GAT 2019