logo

Academie

yvonne van putten

Welkom in de online academie van Reikipraktijk Oud-Beijerland. Yvonne van Putten is Reikmaster en boekhouder. Tot december 2011 heeft zij gewerkt als (assistent)accountant. De financiële, hectische, wereld bracht echter niet wat zij zocht. Naast haar Reikpraktijk is Yvonne uiteindelijk in 2022 een administratiekantoor gestart. Een bijzondere combinatie.

Yvonne is een groot voorstander van de holistische visie. Zij ziet het lichaam en de geest als één geheel. Haar interesses hebben zich in de loop der jaren uitgebreid richting de 13 chakra's, homeopathie, Bach bloesem remedies, Negen Sterren Ki en de Balanssteen. Dankbaar maakt zij dan ook gebruik van deze kennis.

Met de cursussen in deze online academie wil Yvonne jou helpen. Kies de online cursus die je wilt volgen. Is het een betaalde cursus? Dan kun je direct betalen via iDEAL. Je ontvangt jouw inloggevens via de mail.

Kom je er niet uit? Dan helpt Yvonne jou graag verder per telefoon, mail, app of via een Zoomsessie. Yvonne werkt als zelfstandig ondernemer en dit heeft als voordeel dat zij de begeleiding op maat kan bieden. Zónder dat dit direct extra kosten met zich mee brengt.

Online training biotensor

biotensor

Leer werken met de biotensor. Een biotensor is een moderne wichelroede die je met 1 hand kunt bedienen, andere benamingen zijn ook wel een eenhandsroede of biosensor.

Een wichelroede werd vroeger gebruikt om ertsen en water op te sporen. In de Middeleeuwen werd de wichelroede gebruikt om de wil van de goden te bepalen en de toekomst te voorspellen. Je kunt er nu eigenlijk van alles mee. Lees meer.

Online training Balanssteen (GRATIS)

balanssteen

Hoe zou het zijn wanneer een steen jou zou kunnen ondersteunen in jouw proces? Een steen die ook nog eens een prachtig sieraad blijkt te zijn? Ideaal voor iedereen! Jong, oud en/of (huis)dieren. Wil je meer weten en er achter komen welke Balanssteen bij jou past? Gebruik dan de Zelfhulpgids of meld je aan voor de online training. Lees meer.

Online training "Reset je Chakra's"

reset je chakras

Leer werken met de 13 chakra's. Deze online training is een programma van 13 weken. Yvonne werkt al jaren met energie en is veel met de chakra's bezig. In de loop van haar werkzame leven als Reikitherapeut heeft zij allerlei kennis vergaard over de chakra's. Al deze kennis is nu gebundeld in dit programma. Het programma is voor mensen die weer zelf... Lees meer.

Wat doet Yvonne verder....

Aangesloten bij

GAT 2019

***Een online training bij Reikipraktijk Oud-Beijerland kan nooit een behandeling aan een reguliere arts vervangen.***

© 2022 Deze academie is een onderdeel van Reikipraktijk Oud-Beijerland algemene voorwaarden